top of page

KUMMIPESIÄ EI OLE TOISTAISEKSI SAATAVILLA

Mikäli tilanne muuttuu ilmoitamme siitä verkkosivuillamme

Oletko aina halunnut tarhata mehiläisiä, mutta sinulla ei ole ollut siihen aikaa, tilaa tai rahaa. Kekseliäs kummipesä-ohjelmamme antaa sinulle tilaisuuden tutustua mehiläistarhaukseen ja samalla saat hyvän mielen auttaessasi mehiläisiä. Vältyt kuitenkin pistoilta, eikä sinun tarvitse hankkia kalustoa, tai sitoutua pesän hoitamiseen. Lisäksi saat vielä hunajaa! Upea lahjaidea itsellesi, tai hänelle, jolla on jo kaikkea.

Mehiläistarhaus ei lajina sovi kaikille, mutta kaikki tarvitsevat mehiläisiä.

Kummina voit seurailla pesän tapahtumia valokuvien ja kummikirjeiden välityksellä. Mikä hienointa, loppukesästä pääset vieläpä nauttimaan sen oman kummipesäsi antimista.

Toivottavasti viihdyt tulevana kesänä kanssamme! :)

Kummipesä 45€

  • kummitodistus

  • Kuvia pesästä ja kuningattaresta

  • Uutiskirje

  • 4x 350g lasipurkki kummihunajaa suoraan lingosta sadonkorjuun aikaan

 

Hoidamme mehiläisiämme vanhanaikaisesti, käsityönä. Linkoamme hunajan suoraan pesistä, lämmittämättä. Näin hunajasta pääsee nauttimaan juuri siten, miten luonto on sen tarkoittanut.

 

Tarhamme sijaitsevat luomuviljelyksillä tai metsien reunamilla. Tarhapaikkamme ovat pysyviä, joka osaltaan pienentää pesän stressiä. Emme koskaan korjaa kaikkea hunajaa. Jätämme pesiin mehiläisille aina hunajaa, siitepölyä sekä propolista, jotta ne talvehtivat lähes omilla varastoillaan.

Tilaa kummipesäsi joko itsellesi tai lahjaksi näppärästi verkkokauppamme kautta. 

bottom of page